loading...
مجله اینترنتی گلـی مـُد،بهترین مجله سرگرمی،مجله اینترنتی،سایت ایرانی،آخرین اخبار،زناشویی،سرگرمی،چت روم،مد و زیبایی،سلامت،ترفندها
خرید


کیف لوازم آرایشی رولی


 ساعت گوچی gucci دستبندی نگین دار

گلی بازدید : 369 سه شنبه 11 تیر 1392 نظرات (0)

نحوه پخت کیک با شیره, پخت انواع کیک

مواد اولیه :

 تخم‌ مرغ  سه عدد
 كره  دو قاشق سوپخوري
 روغن و ارده  از هر کدام نصف پيمانه
 بيكينگ‌ پودر  يك قاشق چايخوري
 شيره انگور و گردو خرد شده  از هر کدام يك پيمانه
وانيل 1/4 قاشق چايخوري
آرد دو پيمانه


طرز تهيه:
اصولا كيك گردويي از آن دست شيريني‌هاي مقوي مي‌باشد كه وقتي ميل كنيد، انرژي‌تان چند برابر مي‌شود و ممكن است زورتان آنقدر زياد شود كه با مشت به ديوار بكوبيد، حالا حساب كنيد كه كيك گردويي را با ارده و شيره انگور ميل كنيد. انرژي‌تان مي‌شود صد برابر، ديگر كسي جلودارتان نيست، بگذريم.
ابتدا تخم‌مرغ‌ها را خوب هم مي‌زنيم تا حجيم شوند. سپس روغن و كره نرم‌شده در محيط را به آن اضافه كرده و هم مي‌زنيم. بعد شيره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه مي‌دهيم. نيمي از گردو و وانيل را ريخته و در انتها آرد و بيكينگ‌پودر را الك كرده و با مواد كاملا مخلوط مي‌كنيم و در قالب چرب‌شده ريخته و روي آن نيمي ديگر از گردوها را مي‌ريزيم و در فر از قبل گرم‌شده با دماي 170 درجه سانتي‌گراد به مدت 40 الي 45 دقيقه قرار مي‌دهيم.

منبع :

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
خرید

ساعت اسپرت طرح پوما


 حالت دهنده مو Air Curler


 عینک طرح Sertino flower

 ساعت زنانه مارگاریتا

 طراحی ناخن نیل پرفکت
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 3933
  • کل نظرات : 674
  • افراد آنلاین : 9
  • تعداد اعضا : 3
  • آی پی امروز : 530
  • آی پی دیروز : 492
  • بازدید امروز : 885
  • باردید دیروز : 803
  • گوگل امروز : 21
  • گوگل دیروز : 14
  • بازدید هفته : 4,015
  • بازدید ماه : 16,288
  • بازدید سال : 194,780
  • بازدید کلی : 10,792,845